cs-info

ComfortSun infrarood terrasverwarming

 

Milieu neutraal / CO2-neutraal


ComfortSun stralers zijn in gebruik volledig 100% milieu-neutraal. Dat wil zeggen dat er geen enkele milieu-belasting cq uitstoot ontstaat wanneer de apparaten in werking zijn.


Hoog rendement

Zowel de infraroodstralers als de infraroodpanelen hebben een bijzonder hoog rendement.

  kenmerken
  • zeer snelle verwarming:
   de ComfortSun infraroodstralers starten in één a twee seconden op naar 100%
  • zeer effectief:
   de ComfortSun infraroodstralers hebben een groot bereik door de kortegolf straling met focus track.
  • regeltechniek:
   de ComfortSun infraroodstralers worden geschakeld en gedimd met geïntegreerde bluetooth regeling voor Android en IOS app en afstandsbediening
  • plug & play
eco-design

 


Veilig gecertificeerd

Al onze infraroodverwarming wordt in Duitsland ontworpen en geproduceerd. De apparaten ondergaan de strenge keuringen van TÜV NORD en TÜV SÜD en zijn door de instanties gecertificeerd. Ze worden als zeer veilig bevonden. Ook zijn de apparaten voorzien van IP-keuren tbv het gebruik in vochtige en natte omstandigheden, zoals bijvoorbeeld open terrassen en badkamers.

 

Effectief en energiebewust buiten verwarmen

ComfortSun infraroodstralers zijn kortegolf infraroodstralers welke net als de zon in een bundel aangename warmte verspreiden die niet "wegwaait". Dit in tegenstelling tot de zogenaamde donkerstralers, welke drie tot vier keer het vermogen nodig hebben om enigszins in de buurt te komen. En dan nog niet. Donkerstralers zijn niet kortegolf en maken aldus warme lucht aan. Deze is lichter dan koude en is zeker buiten snel verdwenen.

De kortegolf infraroodstralen daarentegen verwarmen altijd. Of er een dak boven zit of niet! Effectief en energiebewust dus met ComfortSun.

ComfortSun specs

 

 

golflengte