infrarood verwarming

Infrarood Saunas

De Infrarood Sauna is dè wellness plek in huis. Omdat de saunas er in verschillende maten en uitvoeringen zijn past de infrarood sauna al gauw in huis qua afmetingen en vormgeving. Eenvoudige montage en Plug & Play.

Onze Infraroodsaunas kennen een standaard complete uitrusting. Tegen een meerprijs  kan deze nog gebruikersspecifiek worden aangepast. Sommige types zijn al zo volledig dat er geen aanpassing meer nodig is.

De houtsoort van de infrarood sauna zal gewoonlijk afhangen van de plaatsing. De standaard uitvoering in Hemlock, ook wel White Ceder genoemd, is een fijne houtsoort wel uitstekend voldoet. Wanneer de infrarood sauna in een vochtige ruimte komt te staan wordt over het algemeen Red Ceder geadviseerd. Sommige types zijn al standaard in Red Ceder uitgevoerd.

De instelbare standaard magnesiumoxide (IR lange golf) stralers voldoen met de stralingswarmte uitstekend voor normaal ontspannend gebruik. Voor therapeutische toepassingen e.d. kunnen de stralers worden vervangen door fullspectrum (IR lange-middenlange-korte golf) of een gecombineerde schakelbare van beiden, de zgn duo switch.


Infrarood Saunas indeling: