infrarood verwarming

  • Memon Food

Memon Food

De Food Transformer van Memon Milieu Technologie neutraliseert ongezonde belasting uit onze leefwereld van elektrosmog en geopathische verstoringen.

Goede voeding ondersteunt een gezonde levensstijl, goed voor geest en lichaam. De Memon Food stimuleert dat. Het kaartje (55x85x1mm) is eenvoudig te gebruiken en wordt 1 minuut voor gebruikt onder het bord of glas gelegd.

De Bionic Instrumenten van Memon neutraliseren in diverse specifieke zônes in uw directe leefomgeving.

"Vrij ademen, uitgeslapen en fris ontwaken, geconcentreerd en effectief werken, levensenergie en dadendrang bemerken en zich goed voelen in zijn omgeving.

Technologie wordt dagelijks toegepast t.b.v. werk, reizen en thuis. De toepassing van deze technologie gaat steeds gepaard met elektromagnetische- en elektrostatische velden. ELEKTROSMOG
Denk hierbij aan de draadloze apparatuur, zoals mobiele telefoons, wifi, draadloze bedieningen en uitstoot van auto, met name diesels, en ook uitstoot van fabrieken etc.

Hierbij ontstaat o.a. FIJNSTOF. Concentraties worden wettelijk gemeten en leiden inmiddels al smog-alarmeringen.
Daarnaast is er een meer en meer wordende concentratie van stralingen. Bijvoorbeeld wordt ook als er niet wordt gebeld of geïnternet er permanent straling tussen zender en ontvanger gestuurd ten einde de verbinding te checken.

Onderzoeken hebben aangetoond dat fijnstof en de genoemde stralingen schadelijk zijn voor de gezondheid, zoals slaap- en concentratie verstoringen, hoofdpijnen, nervositeit en zelfs leiden tot vermindering van het immuunsysteem.

De Bionic Instrumenten van Memon neutraliseren in diverse specifieke zônes in uw directe leefomgeving.

"Vrij ademen, uitgeslapen en fris ontwaken, geconcentreerd en effectief werken, levensenergie en dadendrang bemerken en zich goed voelen in zijn omgeving."

Memon Food

  • Type: Memon Food
  • Levering: GRATIS in ca. 3-10 dgn
  • Verkoopprijs: € 74,95

  • ( exclusief BTW: € 61,94 )


 

Delen op Facebook:

Memon Food