infrarood verwarming

  • Memon Body-Black

Memon Body-Black

De Memonizer BODY versterkt en ondersteunt u buiten het Memon geharmoniseerd milieu. Daardoor bent u minder belast door de altijd aanwezige negatieve omgevingsinvloeden.

De body versterking en ondersteuning functies zijn geïntegreerd in de siliconen armband als voertuigonderdelen.
Het is ideale en stijlvolle reisgenoot: in bussen, treinen, vliegtuigen, stap voor stap.

Memonizer BODY zorgt ervoor dat uw welzijn en balans verbeteren.

Het is eenvoudig toe te passen. De Memonizer BODY armband is verkrijgbaar in drie lengtes en heeft verstelbare EDELSTAAL sluiting en een medicinale siliconen armband.

Ga niet zonder de Memonizer BODY de deur uit.
In een Memon geharmoniseerde ruimte kan maar hoeft de armband niet gedragen te worden. Maar let op, de armband vervangt niet een ander Memon product.

Het is de aard van de mens hele dag worden aangevallen door talloze elektromagnetische velden.
Dr Michael Steinhöfel medforschung

Specificatie:

Technologie wordt dagelijks toegepast t.b.v. werk, reizen en thuis. De toepassing van deze technologie gaat steeds gepaard met elektromagnetische- en elektrostatische velden. ELEKTROSMOG
Denk hierbij aan de draadloze apparatuur, zoals mobiele telefoons, wifi, draadloze bedieningen en uitstoot van auto, met name diesels, en ook uitstoot van fabrieken etc.

Hierbij ontstaat o.a. FIJNSTOF. Concentraties worden wettelijk gemeten en leiden inmiddels al smog-alarmeringen.
Daarnaast is er een meer en meer wordende concentratie van stralingen. Bijvoorbeeld wordt ook als er niet wordt gebeld of geïnternet er permanent straling tussen zender en ontvanger gestuurd ten einde de verbinding te checken.

Onderzoeken hebben aangetoond dat fijnstof en de genoemde stralingen schadelijk zijn voor de gezondheid, zoals slaap- en concentratie verstoringen, hoofdpijnen, nervositeit en zelfs leiden tot vermindering van het immuunsysteem.

De Bionic Instrumenten van Memon neutraliseren in diverse specifieke zônes in uw directe leefomgeving.

"Vrij ademen, uitgeslapen en fris ontwaken, geconcentreerd en effectief werken, levensenergie en dadendrang bemerken en zich goed voelen in zijn omgeving."

Memon Body-Black

  • Type: MBS
  • Levering: PAKKET 1-3 dgn
  • Verkoopprijs: € 137,95

  • ( exclusief BTW: € 114,01 )

kies hier de gewenste optie


 

Delen op Facebook:

Memon Body-Black