infrarood verwarming

Smart-LED

MiLight LED Systeem

Voor iedere gelegenheid het juiste licht:
Voor iedere sfeer of toepassing kunt u de juiste verlichting kiezen. Of het nu gaat om heel veel licht, sfeer licht, functioneel werk licht, romantisch licht, energieke verlichting of welke vorm van licht dan ook, met MiLight kunt u het instellen.

Toepassingen:
Uw bestaande armaturen met een GU10 fitting, E27 fitting, E14 fitting of MR16 fitting kunt u gebruiken om een MiLight lamp in te zetten. Het enigste wat u dan nog nodig heeft is één van de afstandsbedieningen, een wifi box of een combinatie hiervan. Dimmers heeft u niet meer nodig. Dimmen gaat met één van de Milight afstandsbedieningen.

Afstandsbedieningen / controllers:
Afhankelijk van de lampen waar u voor heeft gekozen kiest u een bijbehorende afstandsbediening. Of de CCT om alleen de kleur wit aan te passen, dus van koud wit naar warm wit. Of afstandsbedieningen voor de kleuren rood, groen, blauw en warm wit. Dit zijn de RGBW of RGB + warm wit. Afstandsbedieningen welke beide kunnen zijn de  RGB + CCT.

Met de afstandsbediening kunt u de MiLight lampen in verschillende zones groepen onafhankelijk van elkaar bedienen of met één druk op de knop alle lampen tegelijk bedienen, schakelen en dimmen. En met de RGBW+CCT  de RGBW+ CCT lampen instellen op 16 miljoen verschillende kleuren en witkleur instelling van koud wit (6500K) naar warm wit (2700K). Ingestelde programma’s en/of eenpersoonlijk instelling zijn opties (via de gratis app).

Wifi Box / internet:
Als u kiest voor een wifi box dan kunt u de MiLight lampen bedienen met een gratis app. Zowel op uw Android als iPhone. U kunt dan kiezen uit de verschillende (gratis) afstandsbedieningen op uw smartphone of tablet.